Bart Flos Fotografie

Links

“Alle foto’s op deze website zijn uit de hand, dat wil zeggen zonder statief of andere ondersteuning genomen (behalve mijn ellebogen). Geen enkele foto is achteraf versneden, digitaal bewerkt of op welke manier dan ook aangepast of veranderd.

De enige uitzondering die ik maak is het gebruik van de algemene setting ‘levendig’ op de camera zelf en het achteraf digitaal verwijderen van vlekken als gevolg van stof op de beeldsensor. Wat je ziet is dus precies zoals het uit de camera is gekomen: puur, onversneden en waarheidsgetrouw.

Dit zijn mijn ogen: zoals ik de wereld zie, zo krijg jij ‘m te zien. Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto’s als ik heb gehad met het maken ervan.”

Bart Flos

Gebruikersinstructie:

Ga naar een galerij van jouw keuze en klik op een foto. Je gaat dan naar de modus ‘volledig scherm’ waarna automatisch een diavoorstelling wordt gestart. Je kunt ook zelf het tempo bepalen met de pijlen links en rechts van elke foto.

Op apparaten met een touchscreen kun je ook swipen maar dan stopt de diavoorstelling. Met het kruis rechtsboven beëindig je de sessie en ga je terug naar de vorige pagina. 

Met dank aan de fotograaf Hans Keur voor de portretfoto’s

 

PS Naast deze website heb ik er nog een paar andere lopen die je wellicht zouden kunnen interesseren:

1

www.bartflosfotografie.nl

Dat is deze website, mocht je het nog niet doorhebben 🙂

2

www.bartflosmusic.com

Als ze me vragen ‘wie ben je?’ dan heb ik meestal de neiging om te antwoorden ‘Jazz- en Bluespianist’. En soms doe ik dat ook. Als je wilt weten waarom dan ga maar eens kijken.

3

www.bartflosveranderadvies.nl

Dit is de website van mijn onderneming. Ik schrijf boeken — het is ooit allemaal begonnen met Het anti-klaagboek | Eerste hulp bij zeuren en zaniken — en als spreker en docent geef ik presentaties en workshops over mens, groep en gedrag.

4

www.blijvendbeklijven.nl

Ik weet het, ‘blijvend beklijven’ is een pleonasme en dat is ook het punt. Ga maar eens kijken. Want het is nog een hele kunst om nieuwe kennis en informatie blijvend te laten beklijven.

5

www.antiklaagboek.nl

Dit is de website bij mijn eerste boek, Het anti-klaagboek | Eerste hulp bij zeuren en zaniken. Je kunt er je schoonfamilie door de klaagmangel halen maar ook je eigen klaaggehalte testen.

6

www.antisleurboek.nl

Dit is de website bij mijn tweede boek, Het anti-sleurboek | Eerste hulp bij baanbalen en ander werkbederf. Je kunt hier bijvoorbeeld de Workaholic Test doen en er binnen vijf minuten achter komen of je groen, oranje, rood of bloedrood scoort.

7

www.hetperfecteproject.nl

Dit is de website bij mijn derde boek, Het perfecte project | De mens als sleutel tot succes. Dit boek gaat niet over projectmanagement maar over het ontmaskeren van prutsprojecten. De werktitel was niet voor niets Projectprutsen voor professionals.

8

www.dekenniskermis.nl

Dit is de website bij mijn vierde boek, De kenniskermis | Overleven in een zee van informatie. Dit boek gaat over informatiesurvival voor zowel individu als groep of organisatie. Je kunt er ook het Organisatorisch Volwassenheidsniveau van je organisatie meten.

9

www.vooruitkijkenvoorgevorderden.nl

Dit is de website bij mijn vijfde boek, Vooruitkijken voor gevorderden | Hoop voor de toekomst van mensaap en moederplaneet. In dit boek kijk ik 10, 100, 1000 en 10.000 jaar vooruit. Want we moeten van deze planeet af; de rest is borrelpraat.

10

www.demensalsgrens.nl

Dit is de website bij mijn zesde boek, De mens als grens | Over de onbuigzame barrières van ons bestaan. In dit boek breng ik al mijn eerdere werk bij elkaar en beschouw ik de staat der mensheid van individu tot groep en van samenleving tot suprasysteem, de planeet aarde met haar acht miljard bewoners, verdeeld over tweehonderd landen. Kunnen wij de aard van het beestje nog wel overstijgen?

Met dank aan fotograaf Hans Keur voor de portret-foto’s

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar. De foto’s zijn bedoeld om jou te prikkelen, te inspireren en misschien wel te motiveren om ook te gaan fotograferen. Maak er dus geen digitale kopieën van voor anonieme verspreiding maar deel deze website met anderen. Zo komt creatieve energie het beste tot zijn recht. 

LinkedIn
Facebook
Instagram
YouTube

© 2024 Bart Flos Fotografie