Bart Flos Fotografie

Introductie

“Alle foto’s op deze website zijn uit de hand, dat wil zeggen zonder statief of andere ondersteuning genomen (behalve mijn ellebogen). Geen enkele foto is achteraf versneden, digitaal bewerkt of op welke manier dan ook aangepast of veranderd.

De enige uitzondering die ik maak is het gebruik van de algemene setting ‘levendig’ op de camera zelf en het achteraf digitaal verwijderen van vlekken als gevolg van stof op de beeldsensor. Wat je ziet is dus precies zoals het uit de camera is gekomen: puur, onversneden en waarheidsgetrouw.

Dit zijn mijn ogen: zoals ik de wereld zie, zo krijg jij ‘m te zien. Ik hoop dat je net zoveel plezier beleeft aan het bekijken van mijn foto’s als ik heb gehad met het maken ervan.”

Bart Flos

Gebruikersinstructie:

Ga naar een galerij van jouw keuze en klik op een foto. Je gaat dan naar de modus ‘volledig scherm’ waarna automatisch een diavoorstelling wordt gestart. Je kunt ook zelf het tempo bepalen met de pijlen links en rechts van elke foto.

Op apparaten met een touchscreen kun je ook swipen maar dan stopt de diavoorstelling. Met het kruis rechtsboven beëindig je de sessie en ga je terug naar de vorige pagina. 

Met dank aan fotograaf Hans Keur voor de portretfoto’s

Voor de meeste foto’s op deze website heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de volgende apparatuur:

  • Nikon D800 met MBD-12 Battery Grip
  • AF-S Nikkor 24-70 mm f2.8 G ED
  • AF-S Nikkor 50 mm f1.4 G
  • Sigma 12-24 mm D f4.5-5.6 DG HSM

Daarnaast gebruik ik bij gelegenheid:

  • AF Nikkor 28-105 mm f3.5-4.5 D
  • Sigma 70-300 mm f4.5-5.6 D APO Macro
  • Sigma 14 mm f3.5
  • Nikkor 70-300 mm f4-5.6 D
  • Nikkor 35-80 mm f4-5.6 D

De foto’s in de galerij ‘Smartphone’ zijn gemaakt met een iPhone 6S.

Het duurste accessoire van elke camera daarentegen is…de auto. Want die brengt me naar waar ik zijn wil en waar ik uitstap daar gebeurt het, daar valt mijn oog op, dat wil ik grijpen.

Niets van deze website mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming van de eigenaar. De foto’s zijn bedoeld om jou te prikkelen, te inspireren en misschien wel te motiveren om ook te gaan fotograferen. Maak er dus geen digitale kopieën van voor anonieme verspreiding maar deel deze website met anderen. Zo komt creatieve energie het beste tot zijn recht. 

LinkedIn
Facebook
Instagram
YouTube

© 2024 Bart Flos Fotografie